Jag har en dotter på 8:a år varannan vecka. Vi bor idag i göteborg och tänkte flytta till en grannkommun pga tillökning och det blir lite trångt med 4:a barn i en liten 4:a. Vi har fått kontrakt på ett hus och min 8:a åriga dotter vill flytta med oss och få byta skola men då funkar inte varannan vecka. Pappan till henne vägrar å vill ha henne veckodagarna så han kan festa å gå på dejter med sin tjej på helgerna.. så vi kommer bli tvingade att ta detta till rätten. Jag jobbar 2 vardagar i i veckan han varje dag vilket gör att hon kommer vara på fritids varje dag mellan 06:30-16:30, om hon är hos honom, men eftersom Jag jobbar helgerna inte han.. så hade hon aldrig behövt ha fritids hos mig.. så vi hade kunnat umgås mer på vardagarna å hon hade kunnat gå i någon sport som hon vill.. är så kluven för hon hamnar så i kläm pga han inte är sammarbetsvillig. Nån här som vet hur jag ska gå tillväga för att hon ska få bo hos mig på skoldagarna å få byta skola å få må bra.