Har så extremt ont, allt började för ca 4 dagar sedan, med att det började synas lite bruna flytningar. Igår tidigt på dagen hade jag besök av en väninna! Kände att jag behövde gå in på toaletten. Såg mängder av blod och liknande klumpar som föll ner i toaletthålet. Jag blev lite rädd och sa inget. Det började kännas lite som nedsvälj men värre!! Senare på kvällen var jag hos en släkting. Där satt jag och kände mig obekväm! Gick in på toa och såg ett hav av blod i mins kläder, tom där åkte stora klumpar ber! Jag fick byta om, men allt kändes så obehagligt! Kl 22:30 körde jag in till kvinnoklinikens akutmottagning pga smärta och stora mängder blödningar! Läkaren gjorde ett vaginalt ultraljud och kunde se fosterslemhinnan va kvar!! Alltså jag hade inte fått missfall än! Men vad blödningarna berodde på kunde hon inte svara på.. Jag har haft två tidigare tjejsarsnitt o h i te mått inärheten av hur jag mår idag! Detta är andra dagen bag blöder enormt! Känner mig lite orolig då vi gärna ha detta barn!! Det aka tas ett nytt u-ljud om en vecka gör att se om det finns kvar! Kunde även vara så att de hår bort pga blödningarna :( någon mer som har/haft samma problem som jag!? Tacksam för svar,!!