Önskar tips och råd från er 😊 Min dotter på 14 månader har sen hon föddes alltid sovit i egen säng, jag har varit bestämd på det, både för hennes bästa och för vår egen vila. Vi sover helt enkelt bättre när det inte är en liten bebis som rör och sparkar på en. Problemet som uppstått nu är att vår lilla tjej sen ungefär 1 månad tillbaka vägrar sova i egen säng, hon bara gråter. I börjar gick det bra att jag tröstade henne i famnen och sen lade ner i hennes säng, som ligger precis vid min, så jag kunde klappa lite på huvudet. Men kort därefter gick inte det heller. Vi har nyligen flyttat och vi väntar ett till barn om en månad. Jag förstår att hennes beteende kan ha och göra med både dessa saker, för i allt detta så har hon även blivit extremt mammig och jag är den enda som får natta henne. I börjar var hon mer pappig men nu är det bara jag. Vi har infört bra sovrutiner sen hon var runt 4 månader och hon sover bra under dagen och somnar runt 19.30 på kvällen. Men nu när hon vill sova i vår säng så blir det att jag får ligga bredvid tills hon har lekt i 1-2 h (för vår sång är så spännande) och sen somnar hon. Under denna tid försöker jag att säga väldigt lite och prata väldigt lågt för att visa att det är läggdags. När jag väl lägger hennes i säng, oavsett tid på efter att hon somnat så börjar hon att gråta. Rör jag mig och försöker gå ut ur rummet så börjar hon också att gråta. Vad har ni för råd till mig? Börjar känna mig stressad inför nya bebis som kommer om en månad, som jag ska amma och vakna med.. hur ska det gå om min dotter ständigt vill ha mig hos henne hela kvällen och natten. Tack snälla för att ni tar er tid o skriva sorry för det långa inlägget 😅