Jag vill nog egentligen bara skriva av mig och att någon snäll själ säger att dom har det samma. Jag, min sambo och vår dotter på snart 2 år har precis varit sjuka. Jag har en enorm trötthet fortfarande som gör att jag känner att jag knappt orkar med mig själv. Vår tjej började i samband med att hon blev sjuk, bli väldigt retlig och irriterad. Detta har bara eskalerat. Idag var värsta dagen någonsin. Hon blir sur och får utbrott för minsta lilla. Jag fick inte gå ut ur köket förut, där tyckte hon Jag skulle stå tills jag vet inte när? När jag hade försökt prata med henne och avleda och hon inte gav med sig gick jag ändå varpå hon fick utbrott. När vi var ute och rastade min hund förut och hon satt i vagnen fick hon för sig att hon skulle gå och får ett utbrott som varade i 20 min!?! Jag sa inte så mycket till henne under tiden hon hade utbrottet i vagnen då vi snart var hemma. Men så fort vi kom in och jag lyft henne ur vagnen brister det för mig. Jag börjar tok gråta och bara kände att jag orkar inte detta längre. Vad gör ni när era barn får dessa utbrott? Nu menar jag när det inte går att avleda, för det går liksom inte ens att prata med henne. Hon skriker så högt så jag knappt hör mina egna tankar. Hon ville kolla på plattan förut och spela memory i bolibompa appen, så jag tänkte att så länge hon är nöjd så är jag nöjd just nu. Jag skulle bara hjälpa henne att komma in i appen varpå och sliter plattan ur mina händer och skriker som jag vet inte vad. Egentligen när hon är sån här vill jag vara konsekvent. Känner inte igen mitt barn.....Och ja, jag vet att det är normalt och så vidare men jag är så trött och känner mig så uppgiven just nu