Fick min lilla plutt efter mkt snabba omständigheter och smärta i fredags, är jätteglad för mitt barn men nu kom mitt problem nr 2, på BB så kom de bara ut några droppar råmjölk först sen dag 2 kändes de som de gick lite bättre alltså att hon fick i sig lite ändå sen nu kommande dagarna måste hag verkligrn kämps och trycka o knåda med händerna för att de ska rinna 2 droppar! Nu har även mina bröstvårtor börjat ömma o svida som bara den! Och jag bara lider, hon gallskriker för hon inte verkar få i sig så mkt? Tror jag, för jag har provat tömma henne på gaser, rapning, och annat som kan utesluta, samt gosa massor med henne ha henne nära. Men just amningen så gallskriker hon! De sa på BB jag har bra grepp o rent amningsmässigt gjorde jag rätt men de gör så.jävla ONT! Vill typ gråta. Har börjat ge henne ersättning, känner mig typ lite dålig men vill inte lida mer än vad jag redan gjort. Blir barnen mer sjuka om man ej ammar på vanligt vis? Så fort hon får ersättning så.somnar hon direkt och allt är OK, med bara amningen efteråt gallskriker hon sig röd o blå i ansiktet o jag får panik :( samt nu är mina bröstvårtor helt ömma, röda och har svarta skorpor och värker 😔 Ngn som känner igen sig? Hur gjorde ni? Och hur blev de för barnet?