Jag har haft 9 ( med denna ) graviditeter och 3 barn vid liv. Resterande är aborter pga olika skäl. I veckan fick jag reda på att jag var gravid , vilket jag redan förstod då jag fick SJUKT tidiga tecken redan efter ÄL. och vi blev glada och tänkte äntligen sista barnet . Men så två dagar senare hade vi sex och sen efter börjar jag blöda , jag fattade direkt att det kommer va kört . Dagen därpå får jag riklig mens och en rejäl klump/slem. Men barnmorskan vill jag ska vänta TVÅ veckor innan jag testar igen och vi kan eventuellt göra VUL. Men tiden är ju oändliiig! Vill bara veta nu om det är en bebis trots allt eller om det sket sig totalt. Har verkligen aldrig trott jag har kunnat få missfall med tanke på alla graviditet jag lyckats med frivilligt och ofrivilligt om ni fattar vad jag menar. Så jävla orättvist när man äntligen vill ha sista så skiter det sig. Jag har ändock hoppet uppe för har läst om massor som trott det varit kört så har det visat sig att det ändå lever ❤️❤️ Ville bara lätta på hjärtat