Hej allihopa, hoppas alla mpr bra :-) Jag fick för snart tre månader sedan gå på intervju för ett jobb jag länge varit intresserad av. Jag berättade redan på första intervjun att jag är gravid, något de tog emot väldigt fint och efter den andra intervjun blev jag erbjuden tjänsten. Jag är völdugt glad att de känner till allting och planerar att gå på föräldrarledighet efter ca två månader jobb, det vill säga vara ledig en månad innan bebis kommer. Jag kan dock inte ungdå ifrån att känna mig lite nervös och något orolig. Kommer jag kunna göra lika bra ifrån mig? Kommer jag orka? Jag har haft en väldigt lugn och stabil graviditet, inga stora svårigheter, men visst känner jag mer och mer behov av ett lugnare tempo. Man har liksom mer och mer börjat gå in i en bebisbubbla. Vad har ni för erfarenhet? Tacksam för svar, tack på förhand :-)