Här sitter jag på en vacker strand på Öland och det ända jag kan tänka på är att bebis i min mage håller på att dö. Efter kubtestet fick jag en blödning som visade sig vara ett kärl i magen som spruckit. Ett hematom hade bildats mellan hinnan bebis ligger i å livmodern. Efter mycket vila och inga som helst lyft åkte vi på ny kontroll som visade att blödningen slutat men att hematomet(blåmärket) i magen va lika stort som vid första kollen. 3 dagar senare vaknar jag på natten och det har blött igenom till pyjamasbyxorna. Det finns inget att göra mer ån att vila ich hoppas att blödningen som förr slutar. Missfallsrisken är stor Men det kan också vara blodet från hematomet som letar sig ut ur kroppen istället för att kroppen själv tar hand om blodet. Om 2 veckor är semestern slut och jag ska börja jobba igen på det särskilda boendet som jag jobbar på som undersköterska. Jag är så stressad och har sådan ångest över att börja lyfta tungt igen, om det börjar blöda igen . Jag har så svårt att lita på att bli tagen på allvar å bli sjukskriven fast att jah bara är i v 16. Om ja vara vore i v 21 så känns det som om att mer hjälp hade funnits till hands. Jag hoppas på att få komma in på ultraljud innan jag börjar jobba för att se hur bebis mår och eventuellt bli sjukskriven. Någon som varit eller befinner sig i liknande situation?