Min man, dotter och jag var igår och tittade på lägenhet, och det är i ett trevligt område som vi tyckte om så fort vi såg det! När vi närmade oss huset sitter en stor lapp uppsatt på ett elskåp: "Varning! Du har en pedofil till granne! Xxx (namnet) bor på ... (adressen)" Och så var det foto på honom. Denne man skulle alltså bo precis i närheten av oss. Är det ok tycker ni att hänga ut folk så här? Jag är väldigt kluven. Å ena sidan är det skitläskigt att veta, men å andra sidan bor det väl pedofiler "överallt", som man inte ens vet om. Dessutom tycker jag att det inte är allmänhetens sak att spela rättsväsende, utan ett problem för polis och politiker. Pedofili är väl ofta en form av sjukdom, och jag tror att få personer VILL vara pedofiler, därför känns det på ett sätt helt fel att peka ut dem på det här sättet. Som sagt, kluven var ordet.