Små barn har väldigt känsliga magar. Nästan varje liten bebis har haft ont i magen, då de gallskriker, drar ihopa sig eller spänner sig så de blir helt styva. Jag har gett min dotter ersättning ut flaska från första dagen men i början när hon fick ont i magen visste jag inte heller vad jag skulle göra. Jag testade ALLT (olika flaskor, magdroppar mm) och tillslut fick jag bukt på det och nu har hon nästan aldrig ont längre. Flaskan jag använder är [b]Dr Brown´s Wideneck[/b] flaska (finns både som 120 ml och 240 ml). Flaskan är medicinskt beprövad och har en luftventil som eliminerar vakum i flaskan och begränsar därmed risken för magknip hos barnet. Flaskan finns att köpa på apoteket och på olika sidor via nätet. Jag ger min dotter [b]ACO´s D-vitamindroppar [/b]som alla barn ska ha fram tills de är två år. Dropparna får du på BVC eller så köper du dem på närmsta apotek. Hon får även [b]Sempers magdroppar[/b]. Semper Magdroppar är en oljelösning med bakteriekultur som håller magen i balans och som kan ha en lugnande effekt på oroliga magar. Finns att köpa på apoteket och på olika sidor via nätet.   Mellan 7:00-10:00 (beroende på när hon vaknar) får hon ACO´s D-vitamindroppar. Mellan 13:00-15:00 får hon Sempers magdroppar.   Hoppas mitt tips kan vara till hjälp för er där ute. Detta var det som hjälpte oss till slut och jag har rekomenderat andra till detta också och det har även hjälpt för dem. Testa och hör görna av dig hur det gick för er.   Lycka till...