Hej jag är 21 år gammal och är mamma till en 5 månaders pojke. Jag har problem med min sambo vi har haft ett förhållande till och från i snart 6 år. Problemet med honom är att han är 23 år gammal och är väldigt omogen för sin ålder han hjälper inte till att sköta hemmet eller hjälper till med vår son isåfall måste jag skrika och bli irriterad för att han ska hjälpa till. Vi får ingen ensam tid heller för han väljer att sitta och spela istället. Han har varit lat hela förhållandet just därför har vi gått till och från. Om ni har några åsikter om varför vi skaffade barn tillsammans så dog min mamma precis när jag fick reda på att jag var gravid så graviditeten var inget jag tänkte på förens i fjärde månaden. Vad tycker ni jag ska göra? göra slut och tänka på mig själv eller vara tillsammans för sonenen skull? Nu har det gått några dagar efter vi tog ett allvarligt snack. Men jag känner att jag har inga känslor för honom och atraheras inte av honom heller. Jag vill knappt pussa honom heller. Nu känns det som att jag tvingar honom vara med mig och sonen men han säger att det inte är så. Vad ska jag göra?