Hej. för att göra en lång historia kort. Vi fick en son för snart 11 månader sedan. Sambons familj har lagt sig i allt som har med vårt barn att göra. Tar sig friheter å matar vårt barn med allt dem själva tycker. Vem som ville komma när han precis var född. Dem ville att han skulle gå i kyrkan , ja går ej i kyrkan. Min sambo gör endast de på högtider , antagligen för att hans mamma vill. Hon är jätte troende. Dem kan ringa min sambo och säga kom pch ta med dig pojken typ. Från dag 1 har ja upplevt att hans mamma försökte leka "mamma" när ja va med alla gav vår son till henne när han va ledsen mm. Fick knappt va med min son då ja va med. Sa till min sambo och han e antagligen livrädd för sin morsa. Men han sa till dem. Ingen skillnad . sen har ja inte lagt nått intresse att träffa dem alls. Men sambon åker varje söndag hänger där en hel dag med sin familj och vår son. Till saken. jag vill att min sambo ska fan våga stå på sig för min skull. Men han tycker inte dem gör fel inget e konstigt dem gör. Vi har fått världens sämta relation pga hans familj. Dem kan inte acceptera att vi är vår egna lilla familj. hans mamma hade sagt att jag särar/ förstör deras familj. Hur fan ska ja få sambon att förstå mig ? Att han ska växa upp. Ja har pratat med han så sjukt många gånger men nä inget händer och vi kommer aldrig fram till något. Jag älskar honom men kan man inte få vara vuxen utan hänga på mammas pattar tills man e 50 så tröttnar jag. har även sagt att ja kanske lämnar honom för detta. Men inga reaktioner. kan även tilllägga att dem är inte svenskar och har annan kultur( ej muslimer). Det tar så fruktansvärt mycket energi. Hoppas nån orkar läsa denna krångliga text .