Ååh jag är så förbannad just nu o ledsen.. Jag ringde skolsköterskan nu på min stora sons skola för han ska ha hälsosamtal, vilket jag gärna vill vara med på o så frågade jag om hon bestämt en tid ja sa hon det är nu på tisdag.. Jaha sa jag är det pojkens pappa som har bokat den tiden? Nää det är hans flickvän. Alltså har den *** ringt och bokat ett möte om min sons hälsa på eget bevåg utan att varken kollat med mig eller att skolan kollat med mig om när jag kan. Rent juridiskt har hon ens rätt att boka möten så? Får skolan ens acceptera det? Jag är vårdnadshavare och ska alltid ha info o bli tillfrågad tider först vilket jag sällan blir.. Vet oxå att hon ringt o bokat andra möten som jag inte ens blivit informerad om.. Hur skulle ni gjort? o har ni varit med om liknande? Tycker ni det är okej att köra över biomamman på detta viset av skolan o hur hade ni gjort med skolan? Ursäkta om mitt inlägg låter lite argt är bara så enormt ledsen finns en längre historia bakom detta oxå men det skulle ta halva dagen att skriva..