vi har en tös på 1 månad som jag delammar. Under dagen försöker jag amma så gott det går och under natten får hon ersättning. Det startade lite trögt på bb med amningen och det tog väl en vecka innan det rann till ordentligt. Hon är en stor tjej. Vägde 4500 vid födseln och har gått upp 300g dessa två gångerna på bvc. När hon ammar så hör jag att det rinner, att hon sväljer och till slut släpper hon bröstet själv. Det finns alltså mjölk och det rinner till och med ut så jag får använda inlägg. Problemet är ju nu att hon inte blir nöjd utan vill amma åter igen efter 15 min och det får hon...absolut...men hon blir inte nöjd där heller. Jag lägger henne ofta på bröstet för närhet och det enda hon gör är att söka sig till bröstet. Min fråga är. .kan bröstmjölken vara näringsfattigt? Har ställt frågan till BM och hon påstår att jag ska fortsätta amma så länge det går och komplettera med ersättningen för resten. Det gör jag men känner samtidigt att det är lite lönlöst om inte hon blir mätt. Många ggr gör jag det för att det är mysigt och för att hon ska känna närhet. Någon annan som känner samma?