Jag, sambo och två barn på 2 år och 4 år bor på landet utanför en småstad i Småland. Innan vi fick barn hade vi en ganska stor umgängeskrets. Men den har successivt fallit bort eftersom att vi fortfarande är de enda som har barn. Vi kände ganska snart att det var svårt att förena det umgänget med barn, då majoriteten av träffar bestod i festande. Med båda våra barn har vi dessutom haft svårt att få ihop livet pga en del andra omständigheter runt omkring. Så att hålla liv i en del halvbra vänskapsrelationer har inte varit så högt prioriterat. Jag har fått höra flera gånger att vi säkert kommer att hitta nya vänner när barnen väl går på förskola. Men det händer liksom inte riktigt för oss. Vi har tappat i princip varenda gammal vän och har inte hittat några nya, mer "familjevänliga" heller. Jag är väldigt social och har lätt för att prata med både människor jag känner och aldrig har träffat innan. Min sambo är likadan och vår dotter är nog mest framåt av oss allihopa. Jag saknar något oerhört att ha människor att umgås med för min egen del, men tycker också att det är väldigt jobbigt att vi inte kan erbjuda våra barn mer sociala sammanhang på fritiden. Jag är ofta ledsen över detta, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Tilläggas ska att jag är arbetssökande. Vilket innebär att jag saknar sociala kanaler den vägen, samt att barnen är ganska få timmar på förskola iom detta. Är det någon som har några tips? Kan man söka sig vänner någonstans? Finns det några kanaler på nätet likt dejtingsidor, fast för potentiella vänner?