Hej! Våran son blev nyligen ett år och idag var första dagen av inskolning. Våran inskolning kommer vara i två veckor ca 3 timmar om dagen med upptrappning. Nu till min fråga. Vad ska jag som förälder göra medans min son leker? Social och orädd som han är så stack han iväg så fort jag satte ner honom, jag blev stående en stund tills jag satte mig på sandlådans kant och började leka med de andra barnen som visade intresse till mig. Är det meningen att jag ska följa efter min sons varje steg, eller gör jag rätt i att låta pedagogerna ha hans fokus? Enligt min hjärna så ska jag inte pressa mig inpå då det är meningen att jag inte ens ska vara där efter ett tag. Slutmålet är ju faktiskt att få han att känna sig trygg och lämna honom där själv. Ser också det som att på det viset visar jag min tillit till de fina människor som jobbar där. Snälla rätta mig om jag gör fel! Med vänliga hälsningar 🌼