Fick min son 4 januari och han tog bröstet med en gång och ammar jätte fint. Problemet är att min mjölk inte runnit till än. Det kommer ca 15-20 ml när jag pumpat och tittat. Vi fick börja med ersättning när han va 4 dygn för att han hade gått ner 11% i vikt sen födsel. Först fick jag koppmata men det har påverkat mig så hårt och jag har blivit frustrerad och fått sån ångest av det så köpte en calma flaska. Jag gråter och är så otroligt ledsen kring detta. Jag förstår inte vad jag gör för fel. Ammar honom ungefär var 4:e timme och sen får han ersättning efter de. Både på BB och BVC säger dem att han tar bröstet jätte bra och att det bara är att fortsätta men jag känner mig så kass och vill bara att det ska fungera eftersom alla säger att man SKA amma. Jag vill så gärna att allting ska fungera!