Har kommit fram till att jag inte alls är ett fan av spjälsängen. Åtminstone inte sen vi var tvugna att sänka den då dottern ställer sig upp själv. Nu går det inte längre lägga henne i sängen utan att hon vaknar till om hon har somnat till i ens famn. Det går inte heller söva henne i den då man i så fall måste stå dubbelvikt över den för att hon ska kunna gosa med håret och klappa på en för att komma till ro. Och jag orkar inte stå så tillräckligt länge för att hon ska somna. Bästa sättet att få henne att somna själv är att lägga henne i vår säng och sen lägga sig bredvid och mysa tills hon somnat och då smyga ut. Det funkar tillräckligt bra och jag har inga problem med att hon sover i vår säng. Men hon är så väldigt rörlig nu och jag är lite orolig att hon ska vakna och hinna förflytta sig i sängen innan jag kommer in i sovrummet och kanske ramla ur sängen. Jag bygger upp med kuddar runt men hon kan ju krypa över om hon skulle vilja. Ni som har rörliga barn som inte vill sova i sin egen säng, hur gör ni?