En kompis till mig är gravid i v 12 med en kille hon träffat på jobbet. De hade flörtat ett tag och en kväll följde han med henne hem. De hade sex. Hon blev gravid. Nu e de så att han har flickvän. De hade varit tillsammans några månader när detta hände. Min kompis är emot abort och har berättat för honom att hon vill behålla barnet. Han vill Absolut INTE det. Han är nog mest orolig för att flickvännen ska få reda på det. Men min åsikt är att sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Han har väl varit lika taskig mot flickvännen vare sig tjejen blev gravid eller ej? Idag ringde killens Mamma till min kompis och sa att barnet SKA ut och min kompis har inget å säga till om?! Å dom ska kontakta en advokat, för det är jättesynd om hennes son. Han mår jättedåligt. Och har tappat livslusten. Han är också orolig för att flickvännen kommer få reda på hans otrohet. Hur kan det vara Synd om Honom? Han visste väl vad han gjorde när de hade sex?? Två ggr samma kväll dessutom. Min kompis sa även att hon ej använder något prev medel. Väldigt rörigt jag vet. Men inte kan hon väl bli tvingad att döda sitt barn?