Jag har lagt upp en liknande tråd tidigare under graviditeten men vill skriva av mig lite igen. Jag undrar fortfarande varför en del människor väljer att ta sig friheten att medvetet kasta syrliga kommentarer till gravida? Eller öppna kommentarer om utseendet och gravidmagen helt öppet ute på gatan. Är folk efterblivna eller vad är det för fel? Stör mig som f*n! Eller så är det väl hormonerna. Det har gått så långt att jag vill stanna hemma och inte ta mig ut för att slippa bli kommenterad. Är i v.38 nu så är ju såklart stor men skulle inte säga gigantisk. Min mage är stor i förhållande till min relativt korta kropp (164cm) så fort jag tar mig ut nuförtiden får jag kommentarer som: •"JÄÄÄVLAR!! De där måste vara tvillingar!!!" • Extremt snea blickar varvat med fnissningar åt magen med uppspärrade ögon • "Fyfan vilken äcklig mage!" • " Stackars liten! Är det inte jobbigt?" • " Fyfan vad jobbigt" (blick släng på magen) Osv.. detta är bara en liten bråkdel. Varför i hela friden öppnar folk sina munnar såhär? Skulle aldrig få för mig att kasta så dumma comments till en gravid. Jag ser många höggravida kvinnor dagligen. Samtidigt vågar jag inte alltid öppna munnen till allt och alla, finns dårar som kan få en knäpp också så har valt o hålla tyst. Också just för jag inte vill få problem med ngn nu som höggravid. Men blir så galet irriterad! Hur hade ni bemött sånt?