Förra året fick jag barn med min sambo. Sen sonen föddes har jag tagit alla nätter med honom bl.a. för att min partner då och då jobbat natt. Min partner har alltid fått sova bra , 6-8 h medan jag vaknar så fort sonen låter. (Han äter ersättning). Varje dag har min partner vaknat mellan 12-14 för att sen gå och duscha i 1 timme per dag, sen spela dataspel och sen har han varit trött och ska sova 1 h innan jobb men även nu när han varit ledig 7 veckor under sommaren har han gjort samma sak. Jag har skött all disk när sambon jobbat och skött allt sonen behöver även när sambon varit ledig, så som hans skötväska och allt han behöver vid resor/utflykter osv. Absolut hjälper sambon till att göra mat och handla men känns som att han undviker ansvar.. har böjat tröttna på att han i flera veckor sitter uppe på nätterna och sover halva dagarna och jag får släpa ut hunden och barnet själv och typ göra allt själv så som att städa/plocka undan/underhålla barnet... min sambo kan inte heller tvätta så det sköter jag. Ibland tar han sonen till sina föräldrar så att jag kan städa eller vila lite men hur mycket hjälper era partners till? Känns som att jag har noll fritid och han har hur mycket som helst..