Hej! Jag behöver lite råd. Jag och min partner har en 10 månaders bebis. Redan när jag var gravid hade vi alltmer sällan sex då min partner tyckte det var "läskigt" och sedan sonen föddes har väl sexlivet varit nästan dött pga att jag har noll intresse. Sover hellre för jag är så jäkla trött bara för jag har tagit alla nätter med sonen sen han föddes samt haft en depression. Hur som helst. Under graviditeten fick jag av ren tur (eller otur?) se att min sambo vid ett tillfälle skaffat tinder och chattade med en tjej på hans mobil, vilket jag såklart ifrågasatte. Han tog då bort tinder enligt han själv. Sen glömde jag nästan bort det pga väntan på bebis. Efter sonen föddes hittade jag dock i höstas en kondom som ramlade ur min sambos jeansficka och nyligen upptäckte jag återigen att han hade tinder för en notis poppade upp på hans mobil. Såg även att han skrev med någon tjej tidigare.. vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska säga? Känner mig såklart sårad och han påstår att han skäms och inte gjort något med en annan tjej men hur ska jag lita på det när han flera gånger skrivit med tjejer eller skaffat tinder? Hur hade ni gjort? Vet inte ens om jag känner något rör honom just nu..