Jag födde för 3 månader sen och tycker att jag luktar väldigt illa från underlivet. Enligt barnmorskan var allt normalt på återbesöket och hon sa att det kan vara PH-värdet som gör att det luktar annorlunda. Även under graviditeten tyckte jag att det luktade illa, även då var allt normalt enligt barnmorskan och läkaren. Det jobbigaste nu är att nu känmer även min sambo av lukten. Det känns skitjobbigt eftersom vi försöker se till att ha mycket närhet även om vi ännu inte haft sex sen vi gjorde vår bebis, alltså på ganska exakt 1 år nu. Känns ju omöjligt att komma tillbaka till att ha ett sexliv när en känner sig äcklig. Är det nån annan som haft samma problem och har tips på vad en kan göra åt det? Jag är noga med att duscha varje dag men utan att använda produkter i underlivet enligt rekommendation från barnmorskan, men ändå luktar det.