Jag har sedan lunch idag haft mensmol på vänster sida. Mol och mol, ganska rejält ont. Tog alvedon vid 14 som hjälpte direkt, men höll bara i 4,5 timme. Då kom det tillbaka i full kraft direkt. Jag har bim på onsdag eller torsdag och i förrgår började jag plötsligt må illa i bilen på eftermiddagen, såpass att jag var tvungen att stanna och spy. Spydde en gång till ett par timmar senare, långt efter att vi kommit hem. Så jag tänker att det inte var åksjuka (har dessutom aldrig varit åksjuk). Igår mådde jag illa igen vid exakt samma tid, men då åkte vi förbi Apoteket och köpte postafen (eftersom vi skulle till kompisar) så jag vet inte hur det hade artat sig utan. När jag blev gravid med sonen för ganska exakt två år sen hade jag bara lite ömma bröst och var kissnödig precis kring bim, så är jag gravid nu är det nåt helt nytt. För att göra en lång historia kort så är jag nu lite orolig att det här skulle vara ett utomkveds eftersom jag bara har ont på vänster sida. Från mitten och åt vänster, upp i navelhöjd. Men kan man ha ett X (som man har ont av alltså) redan i v 3+3? Har googlat lite och bara fått fram från v 5-7 ungefär. Är det nån mer här som bara haft ont på ena sidan i tidig graviditet? Tog ett test idag mitt på dan bara för att, men det var förstås negativt. Både för tidigt och fel tid på dan. Ska väl tillägga att det även var vänster sida jag hade ont på vid ägglossningen. Ledsen om det blev rörigt 😁