Jag har en son som blir 8 månader nästa vecka.  Har sen han var cirka 2 månader sovit hela nätter utan några problem fram tills nu för några veckor sen, då har han börjat vakna vid 2-3 på natten och ligger och skriker tills man plockar upp han, och är sen vaken i 2 timmar innan han somnar om. Har försökt att ge han nappen och dra min hand på hans huvud och sätta på hans sängmobil men inget hjälper han bara gnäller tills man plockar upp han.. Har också provat att lägga han i våran säng mellan mig och sambon men de hjälper inte heller. Så det slutar alltid med att vi går upp och sitter vid tvn och myser eftersom jag inte vill väcka min sambo som ska upp på morgonen. Ger han heller ingen mat på natten eftersom jag har hört att man inte ska göra de efter 6 månaders ålder. Har sen han föddes sovit i egen säng i samma rum som oss, och vi har alltid haft samma kvällsrutin: 19.30 - På med pyjamas, mysa och varva ner och läsa böcker 20.15 - Välling 21.00 - Sova Har även försökt att hålla honom mer vaken på dagen och ge han mer mat och badat han innan läggdags men det hjälper inte heller. Så någon som har varit med om samma sak och som har lite tips på vad man kan göra?