Jag har en bebis som är 1 månad gammal på tisdag. Jag förstår att de vill äta ofta men jag står snart inte ut. Hon vill vara nära och äta EXAKT HELA TIDEN vilket medför att jag är fullständigt låst. Jag har hela tiden sagt att jag ska amma minst 6 mån och alla i närheten säger att hon kommer vilja äta mindre senare, men jag vet inte vad jag ska göra. Hon verkar ändå få mat och vara nöjd (?). Hon kan äta allt mellan 10 min till över en timme och ändå kan hon vara hungrig igen efter allt mellan 5 min till en timme efter senaste matningen. Jag får sitta i soffan exakt hela dagen eftersom hon även bara kan sova på mig. Detta medför att jag knappt hinner gå på toa och jag hinner aldrig äta, i skrivande stund har jag inte ätit på över 24 timmar för att det är helt omöjligt att få tid till att laga mat. Kommer knappt ihåg senaste jag duschade eller var ute. Känns som jag mest gråter hela dagarna men jag gör vad som helst för mitt barn. Är det någon som är eller varit i liknande situation och kan hjälpa mig?