Hej. Jag har en dotter på 9 månader, snart 10 månader. Vi började ge smakportioner vid 6 månaders ålder och det fungerade väl okej, men hon har aldrig riktigt varit någon matfantast. Jag har ammat henne från att hon föddes och har aldrig gett henne ersättning eller välling. Jag har aldrig haft något problem med amningen , det är först nu jag känner att det skulle vara skönt om hon kunde börja äta mer vanlig mat och kanske ta flaska någon gång ( hon vägrar flaskan) jag vill fortsätta amma till viss del, men den här lilla dessa går inte upp speciellt mycket i vikt Heller. 210-300 gram per månad, inget att oroa sig för enligt BVC , men dom vill gärna se en lite större viktuppgång. Jag nattammar henne hela nätterna också för annars kan hon inte sova. Ingen av mina söner har varit såhär.. Och jo alla barn är olika:)) Någon som har når tips att ge mig:)