Hej! Jag plussade häromdagen ovh vart så klart superlycklig då jag väntat på den här dagen sedan sambon sa ja.. lagom till att lyckan landat och jag berättat landar en brun flytning i trosan och självklart börjar tankarna snurra… det här är inte min första graviditet men det är över 10 år sen sist och den slutade i missfall.. nu har jag blödigt i 2 dagar blandat brunt och rött men jag har klarar mig på troskydd hittills. Jag har spänningar i nedre magen, typ som mensvärk fast inte alls lika farligt. (När jag har mens brukar jag bli liggandes i 2 dagar pga smärta och blöda rätt rejält sen är den över på 4 dagar). Jag har fortfarande gravidsymtom som trötthet, kissnödig, illamående osv men det är den där förbaskade tanken på att blod = mf som gnager inom mig. Jag pratade med kvinnokliniken idag för att boka tid för att skriva in mig och hon sa ju som alla andra, det behöver inte vara så men var uppmärksam på …. Och ta ett nytt test om 2 veckor så vet du om du behöver boka av eller ej. Men jag orkar inte vänta i två veckor?! Är det någon som har erfarenhet av det här ? Kan det vara så att det bara är livmodern som växer och det är växtvärk jag känner och blödning pga nåt annat, eller ska jag ge upp hoppet om att få träffa vår lilla kabrat under 2022?