Hoppas innerligt på lite klarhet och erfarenhet från någon som varit med om likande situation. I slutet av oktober fick vi besked om MA på KUB-testet. En stor chock för både sambon om mig då det inte fanns ett enda tecken. Ett medicinskt missfall med cytotec-behandling startade den 28/10–2022 – det värsta jag varit med om med enorma kramper i flera dygn och ett foster i handen… Men en stor lättnad när vi under återbesöket och VUL fick besked om att allt kommit ut och att det endast fann en tunn slemhinna kvar som enkelt kommer ut vid nästa mens. Nu har det gått 11 veckor utan att mensen har kommit tillbaka. Förstå min enorma oro när graviditetstest fortfarande är positivt efter så lång tid. (Ingen ny graviditet då inget samlag har skett eftersom vi inväntar mens). Jag åker in på Kvinnokliniken och det tas blodprover som också visar relativt höga halter av hcg. Men som sagt ingen ny graviditet. VUL visar denna gång att det finns tjock slemhinna kvar och att det finns en klump med blodtillförsel, läkaren menar att det är detta som gör att kroppen fortfarande efter så lång tid tror att den är gravid. Jag orkar snart inte mer. Nu står jag inför att skrapas eller genomgå ännu en ny cytotec-behandling. Mentalt håller jag på att falla sönder. Är det någon som varit med om liknande?