Sorry för äcklig beskrivning. Stoppa in en hormonspiral den 21/11. Hade mens den 13/11 -20/11. Har haft en mens (ca 1 vecka). Var dock inte så mycket rött blod utan mest klumpar och ljusrosa blod. Tror den började den 14/12. Nu dök mensen upp igen trodde jag. Men så kom en väldigt skum klump som var typ ljungrosa droppformad med en ljusare vitaktig lite rundformad klump därfram med lite vener i blått antar jag och i det droppformade en lång gummi likande navelsträng som var ca 2 cm och klumpen var ca 1 cm, den droppformade biten var lite mindre än den vita delen. Är ju nästan helt säker på att det var ett missfall. Men vet ju inte om det vitaktiga var fostret och det rosa var moderkakan. Nu kommer ju frågan hur långt gången kan jag ha varit? Och varför hade jag mens i dec om det är så jag blev befruktad innan, nidblödning? Men kan man ha mycket slemklumpar då? Läste att är man i v 6 är fostret 0,4 cm men vet ju inte om man ska räkna bara den vita klumpen eller alltihop. Ska givetvis ringa min bm imorgon om det är nått konstigt med spiralen. Har skyddat oss med kondom ca 7 dagar efter spiralens insättning.