Hej! Är inne på min tredje dag med mjölkstockning. Hade feber de två första dagarna, men nu är febern som tur är borta. Är fortfarande lite öm och röd på brösten där knölarna är. Har några knölar uppepå bröstet och sen en knöl nära bröstvårtan inåt mot bröstet. När jag har ammat min dotter, pumpat och ”masserat” lite lätt så tycker jag att knölarna uppepå brösten blir lite mer tömda. Men knölen vid bröstvårtan verkar inte vilja tömmas. Den försvinner inte när hon ammar och när jag pumpar täcker själva tratten knölen, så jag inte kan massera den. Har provat med värme i dusch och försökt handmjölka. Men det händer ingeting när jag försöker handmjölka. Hittar inget på internet om folk som haft mjölkstockning på samma ställe... Undrar om det finns någon därute som har haft en knöl på samma ställe eller envisa knölar. Och hur gjorde ni för att få bort dom?