Min lilla tjej är snart tre månader och vi har inte lyckats få henne att ta nappen, ge provat säkert femton olika men hon blir bra arg när vi försöker ge henne den. Det resulterar i att i stort sett bara amning kan få henne att ni lugn/trött. Hon är otroligt lättväckt också, även om hon somnar hos mig så är det oftast svårt att lägga ner henne i spjälsängen utan att hon vaknar och vi får börja om från början. På nätterna sover hon oftast precis vid min sida. Jag kan liksom hasa ner henne utan att hon vaknar, men försöker jag lägga henne en bit bort så vi inte har kroppskontakt så vaknar hon, även om jag försöker ”buffa”, sjunga, lugna henne till sömns på olika sätt. Min fråga är då till andra föräldrar med barn som inte tar nappen, hur får ni era att komma till ro? Min mjölkproduktion verkar dessutom börja avta, och kan jag inte amma henne till sömn så vet jag inte vad vi ska göra.