Ska försöka fatta mig kort. Vår dotter är snart 9 månader och har sedan 5 månader sovit i egen säng. Ammade henne till sömns å vår säng tills hon var 5,5 månad men har sedan kunnat söva henne i egen säng genom att buffa på rumpan eller bara finnas där. Sedan en och en halv månad tillbaka skriker hon hysteriskt vid läggning, har försökt på bvc inrådan att lägga ner, sjunga en visa och sedan lugnt lämna för att hon ska lära sig att somna själv men det blir bara skrik å gråt. Går in och lägger ner henne(hon sätter sig/ställer sig upp) och sjunger/vyssar och går sedan ut igen. Tillslut tror jag hon somnar av utmattning men vill inte att det ska vara så. Gillar inte 5 min metoden... utan går in till henne efter en kort stund när hon skriker. Gör ont i hela kroppen, någon som har några tips? Vår rutin är att vi byter till pyjamas cirka 1 h innan hon ska sova, läser sagor och smörjer sedan in kroppen/byter blöja. Hon får en flaska med välling cirka 15-30 min före läggdags. Vad ska jag göra??