.. Fick ni några problem så som mjölkstockning eller att barnet inte åt sig mätt? .. Jag fick jättesåriga och blödande bröstvårtor under den första veckan jag ammade vår dotter, jag har väldigt platta och inåtvända bröstvårtor så vår dotter får aldrig något bra tag om dem. Istället blir det att hon bara får ett nätt tag och det resulterar i att vårtorna spricker och går sönder. Så vi köpte hem amningsnappar och problemen blev märkbart bättre, smärtan pga såren gick att stå ut med och hon såren läkte efter 1 vecka. Så nu ammar jag bara med amningsnapp och det går jättebra, hon är idag 4 veckor. Så 2 veckor har vi bara ammat med napp, och nu försöker jag att vänja henne av med amningsnapprn men det går inte. Hon får återigen bara ett nätt tag och jag får ont efter bara några minuters amning. Min fråga är, kan man fortsätta hela amningstiden med napp?, det fungerar ju inte för vår del utan då mina bröstvårtor är så platta. ?