Hej, Jag har en dotter som snart fyller 1 år och en son som blev 2 veckor idag. Just nu är vi hos mina föräldrar och min sambo har semester så får mycket hjälp med barnen. Det som jag är orolig och får panik över är hur det blir sen. Hur ska jag orka ta hand om två när vi är hemma igen och sambon jobbar? Mina föräldrar bor ca 60 mil ifrån oss och min svärmor är inte mycket till hjälp även om vi bor i samma samhälle. Jag känner redan nu när jag är ensam ca 1 timme på morgonen att det är mycket när båda till exempel gråter och ska ha mat. Jag ammar inte utan ger ersättning och dottern dricker inte välling. Min sambo tar sömntabletter för att kunna sova så jag tar natten själv, som tur är så sover dottern hela nätterna men vaknar gärna tidigt på morgonen. När hon vilar skulle jag kunna vila men är så uppe i varv att när hon vaknar så har jag precis somnat. Ursäkta för rörig text men jag vet inte hur jag ska samla alla mina tankar.