Min sambo kommer från en familj som är väldigt hård med traditionerna. Han är döpt och konfirmerad precis som alla andra i hans släkt. Det är så det SKA vara. De är extremt trångsynta och traditonella hela bunten. Skånska och vrånga helt enkelt. Är man inte som de (vit, skånsk, ”religiös”, hetero, rasist, låginkomsttagare) så är man skräp i deras ögon. Det komiska är att alla i hans släkt är ogifta, har barn med en jävla massa olika män och har inga normala förhållanden. Min sambos mamma är den enda av hennes syskon som har barn, min sambos mormor är den enda av hennes syskon som har barn. Alla pappor är praktiskt taget ute ur bilden. Jag tycker personligen det känns väldigt ”oreligiöst”. De är knappast troende men man ska döpas och konfirmeras i deras släkt. Det bara är så. Jag är odöpt, uppväxt i en relativt PK sosse-familj med en ”bra” inkomst. Mina föräldrar är gifta, visserligen borgligt, och vi de har bott tillsammans i samma villa i samma lilla samhälle hela mitt liv och lite till. De är INTE medlemmar i kyrkan, de har precis som största delen av min släkt gått ur kyrkan. Jag har haft en stabil uppväxt, mina föräldrar har jobbat kontorstider, vi har rest, haft hobbyer osv. Motsatsen till min sambos uppväxt. Hans familj har enorma problem med att vi inte är exakt likadana. Jag får konstant skit för att jag är ”för rik”, inte vet hur livet är, från en storstad(vilket inte alls stämmer), för att jag inte är fientlig mot exakt varje person jag inte känner osv. De behandlar mig som att jag är blond och korkad. Det är extremt märkligt att folk är elaka utav såna här anledningar. Det är inte så att jag är från någon kunglig familj, vi är en helt vanlig basic Svensson-familj, men jag har inte gått i livets hårda skola så då duger jag inte.