Har en liten kille på 6 veckor som får på flaska. Oftast ammar jag någon gång på natten, men han har kort tungband och svårt att få till det, så han får alltid flaska efteråt också. Han får urpumpad mjölk och baby semp lemolac. Vårt problem är att han kräks en del (betydligt mindre än tidigare) och den där ersättningen är fullkomligt vidrig när det gäller fläckar och lukt. Bröstmjölken är helt annorlunda. Torkar snabbt, syns inte och luktar inget. Skulle därför vilja få igång större mängder bröstmjölk. Inte bara därför förstås, vill ju helst ge min mat ändå. Jag dricker ett amningste från weleda, men borde bli bättre på att pumpa oftare (går i bästa fall fem timmar) och även dricka mer. Förutom att jag måste bättra mej på de områdena, har någon tips på annat som öka mängderna? Kan tillägga att jag gick över på flaska när han var tre veckor pga vikten. Märkte då att jag inte hade tillräckligt. Jag pumpade ut max 75 ml och han åt runt 100. Nu får jag ut mellan 50 och 120 ml och han äter 120-140.