Jag är gravid med BF den 19 september. Nu tänker min sambo, pappan till barnet, åka i väg på en nöjesresa 8-14 september till en ort som ligger ca 4-5 timmar bort. Det gör mig uppriktigt förkrossad att han tänker åka så långt bort så nära inpå BF. Det finns ju en rätt stor chans att förlossningen sätter igång under den veckan han är borta. Och även om den inte gör det, så känns det tungt att lämnas själv med en 4åring och hund så sent i graviditeten. Jag har redan väldigt ont och är rejält svullen, det lär inte vara bättre om ett par veckor. Jag har sagt till honom att det gör mig ledsen att han tänker åka, och varför. Men "det måste ju finnas nån annan som kan köra dig till förlossningen", och "jag tänker inte bara sitta hemma och vänta på att förlossningen KANSKE sätter igång". Hur hade ni känt? Överreagerar jag?