Jag är 32 år idag, och har inte körkort. Jag gick teorikursen och övningskörde lite med min pappa när jag var 16 år, dvs ett tag sen.. :p Nu har vi nyligen flyttat från en storstad till en mindre stad och min man är på mig att jag måste skaffa körkort. Han var "vänlig" nog att beställa körkortsboken till mig också... MEN när jag tänker på att övningsköra och tillslut köra i trafiken knyter det sig i magen. Det känns helt övermäktigt hur "lilla jag" ska kunna framföra ett stort fordon mitt i trafiken och hur snabbt det kan gå åt helvete. Jag har aldrig hört någon annan som känner så här, är jag helt ensam?? Kanske var dumt att vänta så här länge med att ta körkort, nu vet man mer om vad som kan hända och mer står på spel (tex mina två barn...) Nån som har tips på hur man kommer över detta? Tacksam för alla svar!