Hej. som rubriken lĂ„ter...sambo som Ă€r beroende av mobilen!!! huuuur irriterande Ă€r det inte att alltid behöva pĂ„minna, se till att saker och ting blir gjorda hemma, hushĂ„llssysslor avbockade osv. Han hjĂ€lper till med barnen, inget att klaga pĂ„ dĂ€r men för övrigt đŸ€ŹđŸ€ŹđŸ€Ź ser inte att tvĂ€ttmaskinen behöver sĂ€ttas igĂ„ng, att diskmaskinen behöver tömmas, att det behövs dammas av, ja ni fattar. Han Ă€r vĂ€ldigt engagerad kommunalt och har mycket i telefonen men för övrigt sitter han ocksĂ„ mycket i telefonen och slösurfar. mĂ„nga gĂ„nger har han sagt att han "flyr"nĂ„got men inte vad, för vi har det bra för övrigt. Jag surfar ocksĂ„ men jag SER att sysslor behöver bli gjorda UTAN att nĂ„gon talar om det för mig. ikvĂ€ll blev det brĂ„k pga detta. Jag tog barnen och badade de, och han skulle fixa i köket efter middagen. kommer ut, dĂ„ Ă€r det inte fixat 😏 bara för helvete....Vad fan gör du i din tel hela tiden?Han Ă€r till och med uppkopplad pĂ„ jobbet ser jag ofta 🙄 fler som har det sĂ„hĂ€r? eller Ă€r det bara en kvinnogrej att överreagera, om jag nu gör det?