Min mamma särbehandlar barnbarnen så att det är äckligt.. för att göra en lång historia kort min mamma pratar inte med varken mej eller min man. Efter en fjantig incident som hände i september förra året.. Hon har alltså inte pratat med oss sedan dess. Allt för vi inte ville ha leksaker som va 20 år gamla.. Vi har erbjudit henne att träffas och prata men hon vill inte. Vi har smsat henne flera gånger o hon svarar aldrig på smsen.. Hir som helst jag har en stor pojk på 8 år som jag har med en annan o han har alltid varit min mammas gullegris. Men hon firade inte min mellersta pojk när han fyllde år nu i början på året. jo ett kort fick han. Medans 8 åringen fick ett kort med 100 kronor och presenter. Sen flyttade stora pojken till sin pappa och han träffar ju sin mormor oftare nu. Och så fick jag veta nu när jag pratade med pojken igår att han fått både påskkort o peng av sin mormor medans våra 2 små pojkar inte fått ett skit.. jag blir så arg på henne!! Min pappa och min bror säger ju inte i från till henne heller.. och jag kommer inte krypa till korset denna gången o be om ursäkt.. det har jag gjort miljoner gånger bara för hon "alltid har rätt". Snälla hjälp mej jag orkar inte ha det såhär.