Mitt barn är snart 11 månader. Hon kan inte krypa/masa (ligger hon på mage puttar hon sig bakåt), hon kan inte ställa sig upp mot möbler, inte heller sätta sig från liggande. Hon säger ”mamma” men inte på beställning och verkar inte heller förstå innebörden av det. Hon kan inte säga något annat ord. Hon kollar intensivt på mig när jag pratar men kan inte klappa händerna, vinka, ge mig en leksak, ställa två klossar på varandra och dylikt när jag försöker lära henne saker. Hon har sen start varit ett lugnt barn, sovit hela nätter sen hon var två månader, äter jättebra och varit väldigt nöjd och extremt iakttagande. De senaste två månaderna har jag dock märkt att hon är frustrerad och vill stå/gå genom att hålla mina händer mest hela dagarna. Jag vet att barn utvecklas olika men jag börjar bli orolig eftersom hon varken utvecklats i tal eller motorik. Hon satt dock stadigt vid 7-8 månader och utvecklade pincettgrepp vid 9 månader. Är det någon som har erfarenhet om detta? Finns det fler såna barn? Jag vill ju bara veta att allt är okej med henne!