Hej! Jag känner mig så ledsen och orkar snart inte mer med detta. Min lilla pojk är dryga tre månader och gallskriker nästan alltid när han ska ammas, varit såhär sedan han var ca 1 1/2 månad. Trodde först att det var en fas som skulle gå över men börjar nu tvivla på att det kommer bli bättre... På natten är det sällan något problem, då äter han bra halvt i sömnen. Kan även gå bra om han sovit länge i tex vagnen och jag ammar direkt när han vaknar men inte alltid. Annars överlag är det en riktig kamp varenda gång!!!! Detta skapar sån ångest inför varje amning för mig och mina bröst värker och spänner. Detta borde ju även bli en stress hos bebis. Vill SÅ gärna amma, men inte ha det såhär. Vill ju att han ska trivas vid bröstet och vilja vara där :( Har någon av er erfarenhet av detta? Haft det liknande och kommit ur det? Tips? Känner mig desperat och snudd på deprimerad av detta... Sen undrar jag också ni som ammar era tre månaders bebisar; hur ofta och länge per gång ammar ni ungefär?