Hej! Har en son på 3 månader och helammar. Fick i stort sett noll hjälp med amningen på BB och då sonen hade svårt att ta tag fortfarande efter 3 dygn så fick vi med oss en amningsnapp hem. Nu till problemet. Jag HATAR DEN. Känner mig totalt isolerad, vågar knappt lämna huset med lillen då jag inte vågar amma offentligt med nappen. Har gått hem tidigt ifrån föräldragrupper osv för att jag inte kan amma där. Vågar knappt amma hemma inför partnern utan går ofta undan och sätter mig i sovrummet, eller virar in oss i massa filtar, vilket är väldigt opraktiskt de dagar det är varmt. Jag skäms enormt över nappen. Känns som det är något jäkla fel på mig då jag i stort sett använder den som "protes". Det är också bökigt då nappen läcker och jag tappar den nattetid då jag liggammar = får leta igenom hela sängen när jag vaknar och lillen vill ha mat för andra eller tredje gången. Vi har fått lite hjälp på BVC med detta, och då tog han tag och sög utan napp. Så han KAN. Problemet tycks vara att han hellre har nappen där... Vår BVC sköterska har nu gått på semester... Hur tusan ska jag bära mig åt för att lyckas amma honom helt hemma utan amningsnapp??