Jag har en son på 13 månader som vägrar släppa taget om tutten på nätterna. På dagtid visar han inget som helst intresse för bröstet, utan det är bara på natten han vill ligga och snutta på mig. Han väcker mig ibland varje timme på nätterna och jag är trött på att alltid vara trött🥴 Har provat att sluta tvärt och att hans pappa har fått ta nätterna och jag har sovit på soffan, men det gick åt skogen. Han skrek så han kräktes så den metoden kändes inte alls bra. Vi har testat att ge nappflaska med vatten, napp, att hans pappa nattar, ha honom nära och trösta, vagga osv osv.. Känns som att vi har testat allt! Så, vad har ni som har varit i samma sits för supertips? Kan tillägga att han äter jättebra på dagtid och äter välling innan läggdags så han är inte hungrig på natten utan han använder mig mer som en napp (trots att han faktiskt tar napp som tröst dagtid men VÄGRAR napp på natten).