Hej allihopa! Har en liten tjej som blir 12 veckor om några dagar. Lite nyfiken på att höra hur sömn och läggning ser ut för er eller såg ut runt den åldern. Min tjej har dom senaste veckorna fungerat att somna i vagnen på dagarna, märker att efter ca 1,5-2h är hon trött och behöver sova. Då funkar det att lägga ner henne i vagnen med snutten vid ansiktet och rulla lite. Hon sover ett längre pass på ca 2 h över lunch och resten 45min-1h. På kvällarna ammas hon till sömns, runt kl 21-23 och sen sover hon bredvid mig (slickad längs min mage som ett varmt litet element) resten av natten (egen säng har inte fungerat för oss, vet om riktlinjerna ang. Egen säng upp till 3 månader). Hon vaknar och äter oftast vid 01, 04, 07 för att sedan vakna vid 9-10. Hon äter oftare på natten nu än innan! Men hon är omöjlig att somna inför natten utan att få amma/snutta och hon tar inte napp. Klagar inte alls på sömnen då hon ofta sover länge och genom hela natten men det blir ofta varmt för mig och jag har svårt och röra mig i sängen. Om hon vaknar efter att ha ammat på kvällen inför natten skriker hon tills hon får amma igen och kan oftast då somna. Förmodar att hon vill snutta, vilket hon också får. Hur har ni det med era små? Hur får ni dem att somna. För min egen del vill jag gärna att hon sover i egen säng framåt, för min sömns skull. Men inget vi börjat ”öva” med än då hon känns för liten. Ni som samsovit hur har ni lyckats med egen säng? Funderar på vyssan lull-tassar 😊