Hej! Förstagångs mamma här. Har en bebis på snart 6 veckor. Nätterna är ett stort problem. Behöver verkligen tips och råd då jag håller på att bryta ihop. Jag och min sambo hjälps åt på nätterna, ser ungefär ut såhär: Bebis somnar för natten ungefär mellan 19-21, sover 3-4 h, vaknar, matar byter etc. Min sambo tar detta pass då detta är de enda timmarna jag får sova på natten. Bebis somnar om snabbt och vaknar igen runt 01-02. Det är här problemet börjar, jag tar detta pass. Bebis somnar om efter matning i min famn, lyfter över honom till sitt babynest, vaknar efter 5 min..Vi gör om det! Somnar hos mig, lyfter över, vaknar direkt. Han sover aldrig mer än 20 min ensam. Mitt dygn börjar alltså runt 01 varje natt. Har testat allt, kört med värmedyna i nestet innan, väntat upp till en timme innan jag lägger ifrån honom, har kvar mina händer runt kroppen efter jag lagt över honom. Direkt jag har honom i famnen somnar han på 1 min. Min sambo har inte alls detta problem och jag har inte samma problem på dagtid, utan det är på natten det är som värst. Ge mig lite styrka, tips, råd. 😢❤️❤️