Har en tjej på 3 veckor och hon sover 0 på dagen! Jag överdriver inte ens när jag säger att hon sover 0...hon kan inte somna om det är minsta lilla ljud eller ljus utan måste vara knäpptyst och mörkt för att hon ska somna och då tar det ändå någon timma innan hon somnar. Problemet är att jag har en son på lite mer än 1,5 år så han stör ju sin systers sömn på dagarna. Jag känner mig helt förstörd för han vill självklart att jag ska leka med honom och han skriker och gråter för jag ger honom för lite tid samtidigt så går lillasyster inte att lägga ned för då panikskriker hon! Bärsele och bärsjal hatar hon och gallskriker i...vagnen kan hon somna i men bara om man går ut och går men sekunden som vagnen stannar så vaknar hon! Vi har en babytroll som vaggar vagnen eftrr den stannat men hon vaknar ändå. Jag håller på att bli galen,jag räcker inte till....