För lite mer än ett år sedan var jag tvungen att göra kejsarsnitt. Kroppen återhämtade sig snabbt och fick tillbaka regelbunden mens redan efter 6 veckor. Vi ville verkligen ha täta syskon så vi valde att inte skydda oss allt när mensen kom tillbaka. När vår bebis var ett halvår hade jag fortfarande inte blivit gravid. Då bestämde vi oss för att börja försöka aktivt med ägglossningstest och sex varannan dag hela cykeln. Vi har nu försökt aktivt i 7 månader och alla gånger har det misslyckats. Jag vet att det är normalt att det kan ta upp till ett år att bli gravid. Men jag har en sån märklig känsla. Det känns som det hänt något efter att jag tvingades göra kejsarsnitt. Har fått extrema problem med smärta från några dagar innan ägglossning tills att mensen är slut (i princip hela cyklarna). Var hos gym för några veckor sedan och de sa att jag har många och väldigt små äggblåsor, men förklarande inte vad det kan betyda. Sen sa dom att jag kan ha ärrbildning men att det inte går se med röntgen. Med första barnet blev jag gravid på första försöket. Vi båda är friska och under 25 år. Vi är inte berättigade hjälp eftersom vi är under 25 och har ett gemensamt barn sedan tidigare. Är det någon som varit med om att det varit svårt att bli gravid efter kejsarsnitt? Behöver solskenshistorier, börjat tappa allt hopp och mår riktigt jäkla dåligt.