Jag och min kille väntar vårat första barn om en månad ungefär. Innan graviditeten hade vi det jättebra. Men sen jag blev gravid har det varit lite upp och ner, jag har ju varit ganska känslig. Sen har han inte engagerat sog så mycket som jag velat. Inte varit med och valt ut saker, glömt barnmorskebesök och festat väldigt mycket istället. Så de har gjort mig väldigt besviken. Har prata med honom flera gånger men det har aldrig blivit nån ändring. Han vill ”passa” på säger han innan bebisen kommer. Men nu för en vecka sen så gav jag honom en sista chans. Fortsätter han så här funkar det inte liksom. Det jobbiga utöver detta är att vi har det väldigt bra annars. Kan inte tänka mig leva med nån annan. Men senaste tiden har jag typ känt att mina känslor blivit ”avstängda” fig honom? Å det jag vill ja inte för ja älskar honom. Vetinte om det är för jag känner mig sviken eller om det är hormoner? Man är ju aldrig superkär varje dag men jag känner mig inte ens attraherad av honom längre. Kan detta gå över tro?